Известие

Collapse
No announcement yet.

От къде фарове с лупи за 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз зная кой е новия модел... същите като нашите но с тъмни рефлектори
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

фарове

ето какви ми предлагат
      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от sashompx200 Покажи съобщение
        ето какви ми предлагат
        А на каква цена е комплекта, такива има в интернет на около 170 Евро комплекта с доставката. Незнам обаче тук още колко ще ме удрусат на митницата.
        Ex 156 SW 2,4 JTD .
        Renault Megane Grandtour 2010
        Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Първоначално публикувано от sashompx200 Покажи съобщение
          ето какви ми предлагат
          Това какво общо има с лупите, че не вдявам?
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Това е фар като на ГТА,но не виждам лупи

Comment

Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщение
              А на каква цена е комплекта, такива има в интернет на около 170 Евро комплекта с доставката. Незнам обаче тук още колко ще ме удрусат на митницата.
              Ако е от ЕС няма нищо да плащаш освен цената на стоката и транспорта.
              Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
              EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
              EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

фар

там е проблема че не са с лупи ако бяха и аз да сам си сложил вече

Comment

Какво излиза, че за 156 фарове с лупи няма?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Има. Но не се произвеждат в момента. Така ми казаха в магазина като ги поръчах. Отначало имало било. После няма.
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

А новият модел на какви кинти им е ?Имаше и едни в началото на темата които ми се сториха с тъмни стъкла и леко синкави,или това е от снимката така излчзло?
                      Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Добре, а някой не се ли е замислял за "преправяне" на фаровете на 156 като се използват лупи от друга кола? Звучи много циганийка, но в чуждестранни сайтове чета, че е честа практика поставянето на лупи за ксенон от кола друга марка и модел на някоя кола без лупи (retrofitting).
                        Ето и един много добър линк по темата с нагледен материал какво се получава при комбинации рефлектор + евтини китайски крушки, рефлектор + по-добри корейски крушки и накрая същото с лупи за ксенон (да, лупите за ксенона са по-различни от тези за халогенните крушки).
                        Обърнете внимание на секцията "MISCONCEPTIONS" и ще разберете защо от ксенон над 8000К няма смисъл. По-надолу е написано и как заводските фарове на БМВ и Ауди използват източник на светлина 4300К (със супер осветеност на пътя, т.е.високи лумени), но въпреки това има синкави и лилави отблясъци (и най-важното защо ги има).
                        http://www.intellexual.net/hid.html
                        Има и снимки на рефлекторни фарове допълнени с ксенонови прожектори. Ако се направи внимателно май резултата е доста добър.
                        Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                        Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                        Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Оптиката била различна казваш, защо тогава лупата на 146 реже ксенона като с нож и прави идеални линии на стенда, даже стендаджията се учуди как от китайче излиза толкова чист резултат като ми настройва фаровете на 146.

Comment

Темата е старичка но много искам да си сложа на алфата фарове черни с лупи това което прочетох че ги няма в наличност търсих сега но ненамирам в момента съм в англия в ибеи пак неоткривам бихте ли ми предложили някакав вариант дали тук някои в UK ако знае саит да разгледам или като се пребера в бг да ми предложите каде и как да го направя.Благодаря предварително
                            Алфа 156 2.4 JTD-150hp - 2003

Comment

Първоначално публикувано от leorotax Покажи съобщение
                              Темата е старичка но много искам да си сложа на алфата фарове черни с лупи това което прочетох че ги няма в наличност търсих сега но ненамирам в момента съм в англия в ибеи пак неоткривам бихте ли ми предложили някакав вариант дали тук някои в UK ако знае саит да разгледам или като се пребера в бг да ми предложите каде и как да го направя.Благодаря предварително
                              Пишеш в google projector retrofit и ще ти извади достатъчно информация.
                              След това си харесваш някакъв модел прожектори/само за къси или прожектор , който има механизъм за къси и дълги/ , монтираш си ги или някой друг ти ги монтира на твоите фарове / или си взимаш 2 нови евтини, за да не си отваряш твоите /. Като преди да ги монтираш , докато фара е отворен си боядисваш каквото искаш в черно.
                              В България масово продават 2 модела прожектори за вграждане - единия 10см , другия 12.5см. И двата трябва да могат да се сложат във фар на 156ца, пиша това защото моите са 13.5см....
                              ...

Comment

Бе нали един колега ги правеше тия вграждания на фаровете с лупите. Питайте си направо него...... ника му беше нещо от сорта на мирчозо мисля.. от добрич е

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X